Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Lees ook onze andere blogs:

5 voordelen van een bedrijfswageninrichting

  1. Tijd besparen
  2. Veiligheid
  3. Langere levens duur
  4. Professionele uitstraling
  5. Brandstof besparen

1. Tijd besparen met een bedrijfswageninrichting

Hoe vaak moet je zoeken naar je gereedschap? Het grote voordeel van bedrijfswageninrichting dat alles een eigen plek heeft. Dit zorgt er voor dat jij niet meer hoeft te zoeken. Je bent al snel 15 minuten per dag, 65 uur per jaar kwijt aan het zoeken naar bijvoorbeeld gereedschap of de juiste schroeven. Dit is kostbare tijd, samen gaan wij jouw bedrijfswagen inrichten zo dat jij efficiënt kunt werken. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar ook ergernis. 

2. Veiligheid

Levensgevaarlijk! Rondslingerend gereedschap in een werk bus. Zorg dat alles goed opgeborgen is. Het is erg belangrijk dat de bedrijfswageninrichting goed getest is op veiligheid, onze systemen zijn uitvoerig getest en met succes doorstaan: met een aanrijding van van 50 km raakte niks los of komt de cabine in.

3. Langere levensduur

Rondslingerend gereedschap is niet alleen heel vervelend en kost veel tijd maar ook de levensduur van het gereedschap gaat er van achteruit. Ook de bus zelf beschadigd sneller. Wanneer er iets tegen aanvalt kan het zelf een deuk veroorzaken. Wij raden aan om al je gereedschap een vast plek te geven. Samen kijken wij wat nodig is voor jouw gereedschap bijvoorbeeld inlegbakken of lades. Ook raden wij wand en vloer afwerking aan, dit voor de juiste bescherming en lange levensduur voor jou gereedschap en bedrijfswagen. 

4. Professionele uitstraling

Wil je een professionele uitstaling? Een bedrijfswageninrichting kan hier zeker bij helpen! Wanneer de deuren van jouw werk bus open gaat ziet iedereen hoe professioneel jij te werk gaat. Alles is opgeruimd en heeft een plek. Zonder te aarzelen weet jij waar de juiste schroeven liggen Je kunt meteen aan de slag met waar jij goed in bent. zo kun jij je als vakman onderscheiden!

5 voordelen

5. Brandstof besparen

Door onze lichte bedrijfswageninrichtingen gemaakt van aluminium bespaar je brandstof ten opzichte van een bedrijfswageninrichting van hout of een bedrijfswageninrichting van staal wat veel voorkomend is. Bij elektrische bedrijfswagens (Wat steeds populairder wordt) is gewicht besparen erg verstandig. Het gewicht heeft grote invloed op de actieradius van de bedrijfswagen. hiervoor leveren wij ook kunststof wand en vloer beplating. 

elektrische inrichting

Bedrijfswagen inrichting Hoogeveen (Drenthe)

Wil jij ook een Nettebus? Bij Nettebus.nl ben je aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het inrichten van bedrijfswagens. Of je nou opzoek bent naar laadruimte betimmering of een complete bedrijfswageninrichting wij geven je graag advies. Wil je meer weten over de juiste inrichting voor jouw bus? Wij helpen je graag verder!