Shopping Cart

Vloerladen bedrijfswagen

Vloerladesysteem

Haal meer ruimte uit je bedrijfswagen!

dubbele bodem voor bedrijfswagen

Extra ruimte!

Met uitschuifbare vloerlades

Eén dubbele bodem met vloerlades is dé manier om extra ruimte te creëren in jouw bedrijfswagen. Door het ladesysteem kun je overal goed bij komen. Efficiënt werken was nog nooit zo makkelijk!

 

Op maat gemaakt

Speciaal voor jou

Volledig aan te passen naar jouw wensen en bedrijfswagen. Wij zorgen er voor dat jouw bedrijfswagen optimaal benut word. De lades zijn in hoogte eenvoudig aan te passen en de vak indeling van de vloerlades zijn traploos in te stellen. Ook is het mogelijk om dubbele vloerlades te kiezen.

 

Extra opberg ruimte voor je bedrijfswagen
vloerladen bus

Ga goed voorbereid op weg

Veilig en oersterk

De Lade systemen zijn gemaakt van aluminium en kunststof deze combinatie zorgt er voor dat de vloerlades ligt van gewicht zijn maar ontzettend sterk Het systeem is uitvoerig getest en goedgekeurd. Ook hebben de lades maximale draagkracht van 90 kilo zo kun je ruimvoldoende mee nemen.

Daar houden we van

Flexibel en korte levertijden

Van aanvraag naar nette bus in mum van tijd. Dat is onze kracht. Door snel te reageren en een eigen voorraad kunnen we vaak al binnen 2 weken van start met het inbouwen van jouw bedrijfswagen. Flexibel? Ja dat klopt helemaal! Wij zijn ook te bezoeken op dinsdag en woensdag avond, ook is zaterdag overdag geen probleem. wij denken graag met jullie mee.