uitschuifbare laadvloer bedrijfswagen

Lees ook onze andere blogs:

Uitschuifbare laadvloer

De voordelen van een uitschuifbare laadvloer

De uitschuifbare laadvloer, ook wel een schuifplateau genoemd, is erg handig bij bepaalde werkzaamheden of bij het laden van goederen. Het grote voordeel is dat het voorkomt dat je verkeerd tilt of jezelf vertild. Ook zien wij vaak schades ontstaan bij het in en uitladen van goederen, dit wil je natuurlijk voorkomen! Wij maken onze uitschuifbare laadvloeren op maat, passend bij jouw wensen en werkzaamheden. Het schuifplateau heeft een puntbelasting tot wel 250 kilo.

uitschuif plateau voor bus

Uitschuifbare laadvloer op maat gemaakt

Geen enkele bedrijfswagen is hetzelfde en ook het gereedschap of de te laden goederen waarvoor het schuifplateau word gebruikt is erg verschillend. Daarom maken wij onze uitschuifbare laadvloeren op maat passend bij jouw wensen. Op deze manier word de laadruimte optimaal benut. 

Technische gegevens van een uitschuifbare laadvloer

Onze laadvloeren kunnen een puntbelasting van 250kilo aan. Dit kan door onze robuuste bouw en oerdegelijke geleiderails. Bij een zware belasting loopt hij nog lekker soepel. Ook hebben wij het schuifplateau zo compact mogelijk gehouden in de hoogte de totale hoogte van de uitschuifbare vloer bedraagt 70mm. De maximale lengte van de vloer is 2000mm. De vloer kan 1600mm worden uitgeschoven. Betreffende de breedte van de vloer zijn er weinig grenzen. Wij bieden voor bijna alle bedrijfswagen de juiste oplossing, en zorgen er voor dat de laadruimte optimaal word benut. De laadvloeren zijn standaard afgewerkt met een 3mm dikke rubberen mat, wat zorgt voor bescherming aan de te laden goederen of gereedschap.

schuifplateau

Uitschuifbare laadvloer Pick-up

Het laden van een Pick-up is niet altijd even handig, dit komt door de robuuste bouw en hoogte van de pick-up. Gelukkig is hier een oplossing voor! Een schuifplateau voor jouw pick-up. Deze maken wij speciaal op maat passend bij jouw pick-up, want het formaat van de laadbak nog wel eens kan verschillen. Met een op maat gemaakt schuifplateau benut je de laadruimte optimaal. 

uitschuifbare laadvloer bus

Uitschuifbare laadvloer Hoogeveen (Drenthe)

Wij van Nettebus.nl gevestigd in Hoogeveen (Drenthe) zijn al meer dan 30 jaar bezig met het inrichten van bedrijfswagen. Ook hebben wij tientallen bedrijfswagen en pick-ups mogen voorzien van een efficiënt en robuust schuifplateau. Neem gerust contact met ons op! Samen gaan we kijken naar jouw wensen. Wij maken een uitschuifbare laadvloer passen bij jouw bedrijfswagen en wensen.