Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Uitschuifbare laadvloer

Laadvloeren maken het laden en lossen van zwaar materieel en machines makkelijker, en stellen jou in staat om deze buiten het voertuig te gebruiken zonder te tillen.

Volledig vrijblijvend

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vraag eenvoudig de prijs aan voor een uitschuifbare laadvloer voor jouw situatie.

Welke afmeting ben jij nodig?


benut alle hoeken van de laadruimte.

De voordelen van een uitschuifbare laadvloer

De uitschuifbare laadvloer, ook wel een schuifplateau genoemd, is erg handig bij bepaalde werkzaamheden of bij het laden van goederen. Het grote voordeel is dat het voorkomt dat je verkeerd tilt of jezelf vertild. Ook zien wij vaak schades ontstaan bij het in en uitladen van goederen, dit wil je natuurlijk voorkomen! Wij maken onze uitschuifbare laadvloeren op maat, passend bij jouw wensen en werkzaamheden.

Enkele voordelen van onze uitschuifbare laadvloeren

Laadvloer afgeronde hoeken

Afgeronde hoeken

De laadvloeren bevatten afgeronde hoeken gemaakt van kunststof om de veiligheid te verhogen door het risico op verwondingen en beschadigingen te verminderen.

Laadvloer ladingbeveiliging

Ladingbeveiliging

De geïntegreerde ladingbeveiliging zorgt ervoor dat de lading veilig en stevig op zijn plaats blijft tijdens transport.

Geïntegreerde labels

Labels op een uitschuifbare laadvloer zorgen voor een overzichtelijke en georganiseerde indeling, waardoor items snel en efficiënt gevonden kunnen worden.

Uitschuifbare laadvloer op maat gemaakt​

Geen enkele bedrijfswagen is hetzelfde en ook het gereedschap of de te laden goederen waarvoor het schuifplateau word gebruikt is erg verschillend. Wij hebben keuze uit meer dan 25 verschillende afmetingen. Op deze manier word de laadruimte altijd optimaal benut. 

De basis van iedere laadruimte

Technische gegevens van een uitschuifbare laadvloer ​

Onze laadvloeren kunnen een puntbelasting van 200kilo aan. Dit kan door onze robuuste bouw en oerdegelijke geleiderails. Bij een zware belasting loopt hij nog lekker soepel. Ook hebben wij het schuifplateau zo compact mogelijk gehouden in de hoogte de totale hoogte van de uitschuifbare vloer bedraagt 70mm. De maximale lengte van de vloer is 1604mm. En maximale breedte van de vloer 1166 . Wij bieden voor bijna alle bedrijfswagen de juiste oplossing, en zorgen er voor dat de laadruimte optimaal word benut. De uitschuifbare vloer is leverbaar met een verdiepte bodem of een vlakke bodem. 

De basis van iedere laadruimte

Uitschuifbare laadvloer Pick-up

Het laden van een Pick-up is niet altijd even handig, dit komt door de robuuste bouw en hoogte van de pick-up. Gelukkig is hier een oplossing voor! Een schuifplateau voor jouw pick-up. Dit maakt het laden van materiaal stukken gemakkelijker. een pick-up zonder huif heeft een beperkte hoogte. Het Sortimo uitschuifplateau is maar is 97mm hoog. 

Uitschuifbare laadvloer Hoogeveen (Drenthe)

Wij van Nettebus.nl gevestigd in Hoogeveen (Drenthe) zijn al meer dan 30 jaar bezig met het inrichten van bedrijfswagen. Ook hebben wij tientallen bedrijfswagen en pick-ups mogen voorzien van een efficiënt en robuust schuifplateau. Neem gerust contact met ons op! Samen gaan we kijken naar jouw wensen. Wij maken een uitschuifbare laadvloer passen bij jouw bedrijfswagen en wensen.