Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Signalering & verlichting

Veiligheid en gemak van de juiste verlichting voor je bedrijfswagen

Volledig vrijblijvend

Met licht meer overzicht

Interieurverlichting

Weinig licht in de laadruimte van je werk-bus? Vaak bied de originele verlichting niet voldoende licht. 

Met de juiste interieurverlichting verlicht je jouw gereedschap en voorraad. Door de verlichting slim te plaatsen hoef je niet in je eigen schaduw te werken. Hierdoor werk je gemakkelijker en vind je jouw spullen beter. Wij bieden heldere LED interieurverlichting. Dit kan op meerdere manieren bediend worden, bijvoorbeeld samen geschakeld met de bestaande interieurverlichting of met een losse schakelaar. Ook met beweging sensor is mogelijk. 

Volledig vrijblijvend

Werk veiliger langs de weg

Signalering

Werk je op drukke locaties of aan de weg? Dan is signalering noodzakelijk voor jouw veiligheid. 

Met goede signalering werk je veilig langs de weg en op onoverzichtelijke plaatsen. Met de juiste signaal verlichting val je goed op en voorkom je ongelukken. Wij bieden de geschikte oplossing voor jouw situatie, van tijdelijke signalering met magneetvoet tot complete systemen met zwaaibalk. Hierbij houden we rekening met de geldende wettelijke regelgeving: ECE R65. 

Volledig vrijblijvend

Beter zicht rondom de bedrijfswagen

Werkverlichting

Werk je vaak ‘s avonds of ‘s nachts? Dan is goede werkverlichting een must.

Werklampen zorgen voor een een betere zichtbaarheid. Het verlichten van de omgeving rondom de bus zorgt ervoor dat je beter zicht hebt op het werk en je struikelt of valt veel minder snel. Je ziet duidelijk waar je loopt zodat het gemakkelijker is om te zien waar je heen gaat. Verlichting maakt het ook mogelijk om beter te zien wat er buiten de bus gebeurt. Denk hierbij ook aan de koppeling van werkverlichting aan de bestaande achteruitrijlampen. Wij bieden een ruim aanbod werkverlichting en helpen je graag met de keuze. 

Volledig vrijblijvend

Hoe kunnen wij jou helpen?​

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan.