Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Voor automotive bedrijven

Samen vooruit

Meer betekenen voor je klant?

Ben je garagebedrijf of bedrijfswagenhandelaar en wil je meer marge per voertuig en een meer tevreden klant? Werk dan samen met Nettebus.nl wij denken graag mee met het optimaliseren van bedrijfswagens. 

Waarom Samen werken met Nettebus.nl?

cropped-vinkje-zonder-achtergrond.png

Nette bus

Met bijvoorbeeld een nette wand en vloer betimmering in de te verkopen bedrijfswagen maak jij als verkoper het verschil. 

cropped-vinkje-zonder-achtergrond.png

Flexibel en snel

Spoed of speciale wensen? wij beschikken over een flexibel team en hebben de productie zelf in handen zo kunnen wij jullie het beste assisteren. 

cropped-vinkje-zonder-achtergrond.png

Verhoog de omzet

Als garagehouder of bedrijfswagen handelaar krijg je marge op onze producten. samen zorgen wij er voor dat de klanten compleet en tevreden de deur uit gaan. 

Bedrijfswageninrichting 

Van vraag tot eind product samen zorgen wij er voor dat jouw klant efficiënt kan werken, inspireer de klant middels onze 3D tekening. 

Wand- en vloerafwerking

Maak het verschil! wanneer je een bedrijfswagen verkoopt met een nette laadruimte maak je het verschil. Onze vloeren en wanden worden per opdracht CNC uitgefreesd. Zo garanderen we maatwerk voor iedereen in fabriekskwaliteit. Speciale wensen voor betimmering of plaatwerk is geen probleem met onze digitale meetapparatuur en CNC Frees. 

Signalering & verlichting

Slecht zicht in een bedrijfswagen? wij leveren kwaliteit interieur verlichting. ook voor verlichting rond om de bedrijfswagen kun je bij ons terecht.

Sidebars & opstappen

Vaak in en uitstappen? Met een verlaagde opstap verbeter je de veiligheid. Ook zijn wij leverancier van sidebars. Sidebars bieden de perfecte manier om je bedrijfswagen te beschermen tegen schade

Imperialen & dakdragers 

Ben je iedere dag onderweg met een ladder? Of heb je dagelijks lange materialen bij je? Dan is een imperiaal een goede oplossing om ruimte te creëren

Mobiele energie 

Wij hebben ruime oplossingen voor mobiele energie in bedrijfswagens van omvormers tot zonnepanelen, wij adviseren graag.

Ladingbeveiliging

Met een ruim aanbod vast zet systemen hebben wij altijd een geschikte oplossing die bij jullie kant past.

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Ik ben Rik Westera, eigenaar van Nettebus.nl. 

Nettebus.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche met het garagebedrijf Garage Jansen in Hoogeveen (Drenthe). Zij beschikken ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 15 jaar hebben zij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! 

Sinds 1 januari 2022 heb ik de afdeling bedrijfswageninrichting overgenomen om hier een volledig zelfstandig bedrijf van te maken. Vanaf 1 januari 2023 werken we intensief samen met A&S Vancare: Sortimo ProPartner in Groningen en Drenthe. Hiermee garanderen we niet alleen meer flexibiliteit en grotere capaciteit, we hebben hiermee ook toegang tot alle producten van marktleider SortimoIk zie ernaar uit om ook voor jou een nette en opgeruimde bus te creëren zodat jij ook iedere dag efficiënt kunt werken, een professionele uitstraling hebt en je apparatuur netter blijft. Dat wil toch iedere ondernemer! 

Wij maken van jouw bus ook graag een nette bus!