Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Ingericht op jou!

Nettebus.nl

Rik PC

wie zijn wij?

Nettebus.nl

Even voorstellen: Ik ben Rik Westera, eigenaar van Nettebus.nl. 

Nettebus.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche met het garagebedrijf Garage Jansen in Hoogeveen (Drenthe). Zij beschikken ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 20 jaar hebben zij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! 

Sinds 1 januari 2022 heb ik de afdeling bedrijfswageninrichting overgenomen om hier een volledig zelfstandig bedrijf van te maken. Vanaf 1 januari 2023 werken we intensief samen met A&S Vancare: Sortimo ProPartner in Groningen en Drenthe. Hiermee garanderen we niet alleen meer flexibiliteit en grotere capaciteit, we hebben hiermee ook toegang tot alle producten van marktleider Sortimo. Ik zie ernaar uit om ook voor jou een nette en opgeruimde bus te creëren zodat jij ook iedere dag efficiënt kunt werken, een professionele uitstraling hebt en je apparatuur netter blijft. Dat wil toch iedere ondernemer! 

Wij maken van jouw bus ook graag een nette bus!

Bedrijfswagen inrichting capeholland

30+ Jaar ervaring

Onze Werkplaats

In onze open werkplaats in Hoogeveen (Drenthe) word je vriendelijk ontvangen. Wij beschikken over moderne werkplaats voorzien van alle gemakken voor onze monteurs, ook hebben wij een wachtruimte waar je een lekker bakje koffie kunt pakken tijdens het wachten. Open werkplaats? Ja dat lees je goed, wij hebben geen geheimen! Kijk gerust mee met waar het om jouw bedrijfswageninrichting gaat.

Onze werkwijze
in het kort:

Inmeten

Kom langs in onze showroom, hier laten wij de Sortimo producten zien. Samen kijken wij naar de wensen en meten wij het gereedschap of materiaal op.

3D ontwerp

Aan de hand van het gesprek zullen wij een 3D-ontwerp voor de in te richten bedrijfswagen maken, hierin laten wij zien welke gereedschappen of materialen waar komen.

Nettebus

Wanneer het 3D ontwerp akkoord is maken wij een offerte. Wanneer deze akkoord zullen wij een inbouw afspraak maken om van jouw bedrijfswagen een nettebus te maken. 

Waar ben je naar op zoek?

inrichting voor jouw werk bus

Bedrijfswageninrichting 

Dé geschikte bedrijfswagen inrichting voor jouw bedrijfswagen vind je bij ons. Wij helpen je verder.

Wandbekleding hout staand

Wand en vloer afwerking

Bescherm je bedrijfswagen met de juiste wand en vloer afwerking. laadruimte betimmering op maat.

Sortimo lading vast zetten

Ladingbeveiliging

Veilig en zeker op weg met de juiste Ladingbeveiliging. Wij hebben een breed aanbod en oplossingen.

interieurverlichting voor werk-bus

Signalering & verlichting

Overzicht, zicht en veiligheid. dé juiste verlichting is enorm belangrijk, wij adviseren je graag.

Onze werkwijze
in het kort: