Mobiele energie

Energie op elke locatie

Volledig vrijblijvend

Omvormer

Van 12V naar 230V

Omvormer

Ben je onderweg met accugereedschap? Dan wil je altijd volle accu’s bij je hebben. Of heb je elektrisch gereedschap bij je en heb je niet altijd beschikking over stroom op je werkplek? Een omvormer in je bedrijfswagen is dan noodzakelijk. Met een omvormer van 12V naar 230V heb je beschikking over elektrische apparaten zoals opladers, gereedschap en andere elektronica vanuit jouw bus. Omvormers zijn leverbaar van klein tot groot, van licht tot zwaar, waarmee je altijd beschikking over de juiste hoeveelheid stroom hebt. We kunnen jouw systeem uitrusten met een accessoire accu zodat je startproblemen voorkomt. We helpen je graag aan een juist advies.

Volledig vrijblijvend

Clayton LPS-II_PowerSupply

Lythium Power System

Extra accu en omvormer in één

Door vraag uit de markt is er de afgelopen jaren veel ontwikkeling geweest in mobiele energietechniek. Een voorbeeld hiervan is de LPS of Lythium Power System. Dit product is een accu, scheidingsfilter en omvormer in één. Leverbaar in 3 varianten van 1500w tot 3000w is er voor elke toepassing een LPS leverbaar. Door de laadkabel te ontkoppelen is de LPS gemakkelijk mee te nemen naar een plek waar je bijvoorbeeld met de bedrijfswagen niet kunt komen. Hierdoor wordt in bepaalde situaties het gebruik van een aggregaat overbodig. Ook is de LPS een goede oplossing voor elektrische bedrijfswagens.

Volledig vrijblijvend

hovenier1

Duurzame energie

Zonne-energie

Naast gebouwen kunnen ook bedrijfswagens worden uitgerust met zonnepanelen. Met deze panelen worden de accu’s van de bus geladen. Zowel de originele- als de accessoire-accu kan op deze manier geladen worden. Hierdoor wordt de originele voedingsbron (de dynamo van een brandstof bus of de batterij van een elektrische bedrijfswagen) ontlast waardoor het brandstofverbruik wordt verlaagd en de actieradius van een elektrische bus wordt verhoogd. Het gebruik van zonne-energie in een bedrijfswagen is dus een duurzame en milieuvriendelijke manier om elektriciteit te produceren en hiermee de perfecte oplossing als je co2 neutraal wilt werken.

Volledig vrijblijvend

Hybride

Hybride stroomvoorziening

Elektrische bedrijfswagen

Heb jij een elektrische bedrijfswagen en ben je op zoek naar een oplossing voor mobiele energie voor onderweg? Wanneer het gaat om een paar accu’s te laden, is dit geen enkel probleem en kan het op de traditionele manier met een accessoire accu die geladen wordt vanuit accupakket van de bus. Ben je meer energie nodig, of gebruik je voor een langere tijd stroom, dan kan dit een uitdaging zijn omdat er geen motor is om de accu op te laden. Ga je deze energie uit het accupakket halen, dan gaat dit ten koste van je actieradius. In dit geval kunnen we een losstaand (hybride) stroomcircuit maken die voldoet aan jou wensen zodat jij op elke locatie aan het werk kunt. Tijdens het laden van het accupakket kun je dan ook dit systeem laden zodat je weer klaar bent voor de volgende werkdag. In bepaalde gevallen is de LPS een uitstekende oplossing.

Volledig vrijblijvend

Aggregaat

Onderweg en op de klus

Aggregaat

Ben je serieus veel stroom nodig en dan ook nog voor een langere tijd? Dan kan een aggregaat een geschikte oplossing zijn. Een aggregaat kan in de bedrijfswagen ingebouwd worden, een los aggregaat kan eenvoudig bij het werk geplaatst worden. Aggregaten zijn leverbaar van licht tot zwaar, van 230V tot 380V. Welk type werkzaamheden je op locatie ook doet, er is altijd de juiste oplossing leverbaar.

Volledig vrijblijvend

Hoe kunnen wij jou helpen?​

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan.