Ladingbeveiliging

Veilig op weg met vastgezette lading

Volledig vrijblijvend

Ladingbeveiliging met ProSafe

Voor de juiste ladingbeveiliging moet je beginnen met de juiste basis, het monteren van sjorogen of vliegtuigrails in de vloer en wanden. Daarnaast kunnen we jouw vloer voorzien van het “ProSafe” systeem. Dit is het vastzetsysteem van Sortimo, dat in combinatie met verschillende vastzetmiddelen te gebruiken is zoals sjorbanden, spannetten en ladingstangen. Je vind in al onze  bedrijfswageninrichtingen ditzelfde systeem, waardoor je ook met een ingerichte bus altijd veilig onderweg kunt met jouw lading. 

Volledig vrijblijvend

Grote platen en pallets

Telescoop stangen

Vervoer jij vaak grote pallets of plaatmateriaal? Dan is de telescoopstang de perfecte oplossing voor je. Met een telescoopstang kun je grote ladingen in een handomdraai vastzetten en zo veilig vervoeren. Het is een veelzijdige oplossing die zowel verticaal als horizontaal kan worden gebruikt, waardoor je flexibel bent om jouw lading veilig en efficiënt te vervoeren. Natuurlijk passen onze telescoopstangen in de ProSafe aansluitingen in de vloeren. 

Volledig vrijblijvend

Eenvoudig & veelzijdig

Sjorbanden

Om lading goed vast te kunnen zetten ben je naast sjorogen of vliegtuigrails natuurlijk sjorbanden nodig. Met een sjorband kun je jouw ladingen snel en gemakkelijk in verschillende hoeken en lengtes vastzetten, terwijl de stabiliteit wordt verbeterd. In combinatie te gebruiken met hoekbeschermers, waardoor er minder kans is op schade aan de lading. Spanbanden zijn er in verschillende lengtes en breedtes, met klemgesp of vastzetratel. Hiermee kies je de juiste sjorband om jouw ladingen veilig en efficiënt te vervoeren.

Volledig vrijblijvend

Onhandige lading

Veiligheids netten

Maak bij lastig vast te zetten goederen gebruik van het stevige veiligheidsnet. Het is een veilige en betrouwbare manier om een lading vast te zetten. Een net biedt een breder oppervlak om de lading te bedekken, waardoor het beter de lading kan vasthouden en geen schade aan producten veroorzaakt. Het is gemakkelijk in gebruik omdat het net eenvoudig over de lading kan worden gedaan.

Volledig vrijblijvend

Hoe kunnen wij jou helpen?​

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan.