Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Jouw laadruimte beschermen?

Wij hebben de laadruimte betimmering die bij je past

Volledig vrijblijvend

Hoe kunnen wij jou helpen?​

Vraag eenvoudig de prijs aan voor jouw merk en model bus.


De basis van iedere laadruimte

Vloerplaten

Een vloerplaat voor een bedrijfswagen? Elk merk en type bedrijfswagen is weer anders, wij meten alle bedrijfswagens van A tot Z op, zo weten wij alles van jouw bedrijfswagen en kunnen wij de juiste bodemplaat eenvoudig leveren. Neem contact met ons op, samen zoeken wij de juiste laadruimte betimmering voor jouw bedrijfswagen.

Volledig vrijblijvend

Bescherm je bedrijfswagen

Wandbekleding

Wanneer je niet weet welke wandbekleding het beste is voor jouw situatie leggen we je graag alle materialen en mogelijkheden uit. Zo kunnen we, als gewicht erg belangrijk is, kiezen voor lichtgewicht grijs kunststof panelen. Maar wanneer het sterk en zwaar moet zijn gaan we graag voor betonplex houten panelen in 6,5 of 9 mm dikte. Ook kijken we naar jouw bus: heeft die een achterklep of achterdeuren? Schuifdeur links of rechts? Lengte 1, 2 of 3? Wanneer je contact met ons opneemt zoeken we samen de geschikte betimmering passend in jouw bedrijfswagen.

Volledig vrijblijvend

Vastzetten van lading

Ladingbeveiliging in vloer, wand en plafond

Omdat we werken met Sortimo bedrijfswageninrichting beschikken we in de Sortimo vloeren, wanden en inrichting over geïntegreerde vastzetpunten van ProSafe, het ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Dit systeem maakt het flexibel vastzetten van de lading met spanbanden, spanstangen of veiligheidsnetten heel eenvoudig.

Volledig vrijblijvend

Bescherming tegen schade

Wielkast betimmering

Wanneer je vaak grote en zware materialen meeneemt is het verstandig om de wielkast te betimmeren, het zorgt voor bescherming van je bedrijfswagen en in combinatie met wand en vloer betimmering zorgt het voor een strak geheel. Door de strakke afwerking kun je er eenvoudig materiaal tegenaan zetten. 

Volledig vrijblijvend

Digitaal meten en frezen

Maatwerk oplossingen

Onze vloeren en wanden worden per opdracht CNC uitgefreesd. Zo garanderen we maatwerk voor iedereen in fabriekskwaliteit. Speciale wensen voor betimmering of plaatwerk is geen probleem met onze digitale meetapparatuur en CNC Frees. 

Dus moet jouw vloer over de instap gelegd worden? Speciale wensen voor wandbekleding? Of wil je hemelbekleding, wij denken graag met je mee.

Volledig vrijblijvend