Shopping Cart

Laadruimte Betimmering

Laadruimte betimmering?

Wij hebben de laadruimte betimmering die bij jou past!

wand en vloer afwerking

Verschillende soorten

Bodemplaten

Een vloer plaat voor een bedrijfswagen? Elk merk en type bedrijfswagen is weer anders, wij meten alle bedrijfswagens op van A tot Z zo weten wij alles van jouw bedrijfswagen en kunnen wij de juiste bodemplaat eenvoudig leveren. Neem contact met ons op, samen zoeken wij de juiste Laadruimte betimmering voor jouw bedrijfswagen.

Ben je opzoek naar

wandpanelen?

“welke wandpanelen ben ik nodig?” Dat horen wij vaak, er zijn erg veel opties en verschillende soorten. Heb je een achterklep of achterdeuren? Schuifdeur links of rechts? Lengte 1, 2 of 3? Een tal van opties. Wanneer je contact met ons opneemt Zoeken we samen de geschikte betimmering passend in jouw bedrijfswagen.

 

wand beplating werkbus
aluminium afwerklijst

Bij ons vind je een ruim aanbod

Materialen

Het meest gebruikte materiaal voor de wand panelen is betonplex dit door door de waterdichtheid, goede bescherming tegen chemicaliën en sterke structuur. 

Ook leveren wij Kunststof wandpanelen, van het materiaal Polypropeen, dit materiaal is enorm sterk, kras vast en licht van gewicht. het lichte gewicht heeft een groot positief voordeel op actieradius van een elektrische bedrijfswagen

Onze vloerplaten worden Standaard geleverd van 12 mm betonplex. Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxy afwerklaag is aangebracht. De epoxylaag vormt een harde en waterdichte afwerking. Ook is de rand aan de achterkant en bij de eventuele schuifdeuren voorzien van een aluminium afwerk strip.