Shopping Cart
Bedrijfswagen Betimmeren

Laadruimte Betimmering

Waarom Laadruimte betimmering?

In sommige gevallen word een bedrijfswagen standaard afgeleverd met een laadruimte betimmering maar vaak niet. Het is wel aan te raden om je bedrijfswagen te voorzien van wand en vloer afwerking. Naast dat het er netjes afgewerkt uitziet heeft het ook zeker een functie, namelijk behoud van je bedrijfswagen. Het voordeel van wandpanelen is dat het de levensduur van je bedrijfswagen verlengt het voorkomt deuken en schade aan je bus. Wanneer er iets tegen je zijwand aan valt veroorzaakt kan het een deuk veroorzaken die je zelf aan de buitenkant van de bus ziet. Een vloer plaat heeft als voordeel dat materialen makkelijker neer gezet kunnen word ook zorgt het voor bescherming. Bij het plaatsen van een bedrijfswageninrichting hebben wij een rechte ondergrond om mee te starten.

wand en vloer afwerking

wandpanelen bedrijfswagen

“welke wandpanelen ben ik nodig?” Dat horen wij vaak, er zijn erg veel opties en verschillende soorten. Heb je een achterklep of achterdeuren? Schuifdeur links of rechts? Lengte 1, 2 of 3? Een tal van opties. Wanneer je contact met ons opneemt Zoeken we samen de geschikte inrichting passend in jouw bedrijfswagen.

Betonplex Wandpanelen

Het meest gebruikte materiaal voor de wand panelen is betonplex dit door door de waterdichtheid, goede bescherming tegen chemicaliën en sterke structuur. Wij kunnen alle panelen leveren in bruin betonplex verschillend in diktes van 4mm tot 6mm.

Kunststof Wandpanelen

Ook leveren wij Kunststof wandpanelen, van het materiaal Polypropeen, dit materiaal is enorm sterk, kras vast en licht van gewicht. het lichte gewicht heeft een groot positief voordeel op actieradius van een elektrische bedrijfswagen.

Welke bodemplaat moet ik hebben?

Een vloer plaat voor een bedrijfswagen? Elk merk en type bedrijfswagen is weer anders, wij meten alle bedrijfswagens op van A tot Z zo weten wij alles van jouw bedrijfswagen en kunnen wij de juiste bodemplaat eenvoudig leveren. Neem contact met ons op, samen zoeken wij de juiste Laadruimte betimmering voor jouw bedrijfswagen.

Onze Luxe Bodemplaten

Onze vloerplaten worden Standaard geleverd van 12 mm betonplex. Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxy afwerklaag is aangebracht. De epoxylaag vormt een harde en waterdichte afwerking. Ook is de rand aan de achterkant en bij de eventuele schuifdeuren voorzien van een aluminium afwerk strip.

Voorbeeld Bodemplaat

Bodemplaat Uitvulstroken

Uitvulstroken? Dat hoor je Lang niet altijd! Wij leveren onze bodemplaten altijd met uitvulstoken. dat houd in wanneer de laadvloer van je bedrijfswagen niet vlak is dat wij een passend stuk mee leveren die de ruimte opvult. Dit is noodzakelijk zo dat je laadvloer niet doorzakt.

Bodemplaat Hoogte verschil

Laadruimte betimmering - Hoogeveen (Drenthe)

Wij van Nettebus.nl gevestigd in Hoogeveen (Drenthe) zijn gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens geheeld naar jouw wens. Ook hoort hier bedrijfswagen betimmering bij. Wij leveren voor alle merken en types wand en vloer platen, ook in het gewenste materiaal vraag gerust naar al onze oplossingen. In onze werkplaats in Hoogeveen monteren wij dit ook graag voor jullie. Door onze efficiënt ingerichte werkplaats is dit een fluitje van een cent!