Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Lees ook onze andere blogs:

Wat kost een bedrijfswageninrichting?

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Een bedrijfswageninrichting kan variëren van 500 tot 4500 euro. Dit is afhankelijk van de opties. Zo kost een bedrijfswageninrichting met enkele kast met 3 legbakken + tussenschotjes + rubberen gereedschapsmat op de bodem ongeveer €750,- Ideaal voor los klein-materiaal en gereedschap. Wanneer je een uitgebreidere inrichting wilt, bijvoorbeeld aan beide kanten van je bedrijfswagen een kast met opties zoals kofferklemmen, lades, legbakken en een langgoedbak, dat is een complete bedrijfswageninrichting, de prijs hiervan ligt dan ongeveer rond de €4.500,- Uiteraard kunnen we in ons voorstel rekening houden met het beschikbare budget.

Bedrijfswageninrichting

Verschillende soorten Bedrijfswageninrichtingen

Een bedrijfswageninrichting van hout?

Een bedrijfswageninrichting van hout is bij aanschaf goedkoper, echter de levensduur van een houten bedrijfswageninrichting is korter. Ook zijn de inrichtingen van hout vaak niet mee te nemen naar de volgende bedrijfswagen. Verder zijn ze zwaarder van gewicht en bij een aanrijding is een houten stelling snel ‘ontzet’ en daardoor aan vervanging toe.

Een bedrijfswageninrichting van metaal?

Een bedrijfswageninrichting van metaal heeft een langere levensduur dan een inrichting van hout, en is bij aanschaf weer iets prijziger. Vaak word er geen rekening mee gehouden dat een bedrijfswagen inrichting van metaal aanzienlijk zwaar is. Dit heeft negatieve invloed op je brandstofkosten of actieradius van je (elektrische) bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting van aluminium?

Een aluminium bedrijfswageninrichting is bij aanschaf vaak iets duurder in vergelijking met een bedrijfswageninrichting van metaal, maar op langeretermijn goedkoper. Dat komt door het lichte gewicht. Dit zie je terug in de brandstofkosten. Het lichte gewicht heeft een een groot voordeel bij elektrische bedrijfswagens. 

Bedrijfswageninrichting van Nettebus.nl!

Wij ontwerpen en monteren bedrijfswageninrichtingen van Sortimo: opgebouwd uit verschillende bouwstenen die bestaan uit verschillende materialen. De legborden, schuiflades en staanders zijn van aluminium. Om gewicht en geld te besparen hebben we bijvoorbeeld een BOXX-en frame van metaal. En de zijkanten van de legborden en schuiflades zijn voorzien van kunststof. Zo gebruiken we aluminium waar het kan, staal waar het sterk moet en kunststof waar het licht kan.

Is een bedrijfswagen inrichting het geld waard?

Ja! Want je bent vakman. Je hebt een bus om geld te verdienen. Een bus mag best mooi zijn, maar moet zijn geld terug verdienen. Dat begrijpen wij als geen ander! Een bedrijfswageninrichting is zijn geld dus waard, want hij verdiend zichzelf terug. Ik leg het graag uit: Het grootste voordeel van een bedrijfswageninrichting is dat je iedere werkdag veel tijd bespaart. Dit komt doordat je minder hoeft te zoeken naar gereedschap, want alles heeft een vaste plek in jouw bedrijfswagen. Wanneer je per dag een kwartiertjes aan het zoeken bent naar die ene schroevendraaier of dat dopje, dan kost dat: 15 minuten per dag x 260 werkdagen is 65 uur per jaar met een uurloon van 45 euro per uur is dat 2.925 euro per jaar! Om het maar niet te hebben over de extra keren dat je naar de groothandel moet omdat je bij je klant staat en je dacht dat je dat ene onderdeel nog in bus had, maar…. Dit is natuurlijk een rekenvoorbeeld, maar weet jij echt hoeveel deze zoekuren jou ieder jaar kost? 

Bedrijfswageninrichting leasen

LET OP: Wanneer je een bedrijfswagen gaat leasen kun jij de inrichting gewoon mee leasen! Neem dus op tijd contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn en de daar bijbehorende kosten.

Bedrijfswageninrichting Hoogeveen (Drenthe)

Wij van Nettebus.nl helpen je graag met het inrichten van jou bedrijfswagen. Samen gaan we kijken hoe wij jou bus zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Elke bedrijfswagen is verschillend. Wij zorgen er  ervoor dat elke centimeter optimaal benut word en past bij jou werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op.