Shopping Cart
Toyota Pro ace

Wat kost een bedrijfswageninrichting?

Dit is afhankelijk van veel factoren. Een bedrijfswagen kan variëren van 500 tot 4500 euro. Dit is afhankelijk van de opties. Zo kost een bedrijfswageninrichting met enkele kast met 3 legbakken + tussenschotjes + rubberen bescherm mat inclusief onderbouw met klep ongeveer 500 euro ideaal voor los klein materiaal en gereedschap. Wanneer je een uitgebreidere inrichting wil, bijvoorbeeld aan beide kanten van je bedrijfswagen een kast met opties zoals, kofferklemmen, lades, legbakken en langgoedbak. Een complete bedrijfswageninrichting de prijs hiervan ligt dan ongeveer rond de 3750 euro.

prijs bedrijfswageninrichting

Verschillende soorten Bedrijfswageninrichtingen

Een bedrijfswageninrichting van hout

Een bedrijfswageninrichting van hout is bij aanschaf goedkoper, echter is de levensduur van een houten bedrijfswagen inrichting korter. Ook zijn de inrichtingen van hout vaak niet mee te nemen naar de volgende bedrijfswagen.

Een bedrijfswageninrichting van metaal.

Een bedrijfswageninrichting van metaal heeft een langere levensduur dan een inrichting van hout, en is bij aanschaf weer iets prijziger. Vaak word er geen rekening meer gehouden dat een bedrijfswagen inrichting van metaal aanzienlijk zwaarder is, dit heeft negatieve invloed op je brandstof kosten of acceleratie van je elektrische bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting van aluminium

Een aluminium bedrijfswageninrichting is bij aanschaf vergelijkbaar met een bedrijfswageninrichting van metaal, maar op langeretermijn goedkoper. Dat komt door de langere levensduur en het lichte gewicht. dit zou je terug zien in de brandstofkosten. Het lichte gewicht heeft een een groot voordeel bij elektrische bedrijfswagens zo neemt de acceleraties toe. Onze aluminium systemen zijn modulair dit betekend dat jij de inrichting altijd nog kunt uitbreiden wanneer je er aan toe bent en wanneer jij in de toekomst een nieuwe bedrijfswagen krijgt kun je de inrichting vaak gewoon uitwisselen met je volgende bedrijfswagen (wel zo prettig) alle onderdelen zijn te vervangen.

Bedrijfswageninrichting Hoogeveen

Is een bedrijfswagen inrichting het geld waard?

Het antwoord hier op is Ja, ik zou uitleggen waarom. Het grootste voordeel van een bedrijfswageninrichting is dat het je veel tijd bespaart dit doordat je niet meer hoeft te zoeken naar gereedschap, alles heeft een vaste plek in jouw bedrijfswagen. Gemiddeld bij je zeker 15 minuten per dag aan het zoeken naar die ene schroevendraaier of dat dopje. 15 minuten per dag x 260 werkdagen is 65 uur per jaar met een uurloon van 45 euro per uur is dat 2925 euro, dit is natuurlijk een rekenvoorbeeld maar laat wel zien dat het je kostbare tijd scheelt.

Bedrijfswageninrichting leasen

LET OP: Wanneer je een bedrijfswagen gaat leasen kun jij de inrichting gewoon mee leasen! neem dus op tijd contact met ons op wat de mogelijkheden zijn en de daar bijkomende kosten.

Bedrijfswageninrichting Hoogeveen (Drenthe)

Wij van Nettebus.nl helpen je graag met het inrichten van jou bedrijfswagen. Samen gaan we kijken hoe wij jou bus zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Elke bedrijfswagen is verschillend wij zorgen er  ervoor dat elke centimeter optimaal benut word en past bij jou werkzaamheden. Neem gerust contact met ons op.