Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Externe accessoires

Maak jouw bedrijfswagen compleet

Rhino Opstap - Nettebus.nl

Verhoog het werkgemak

Verlaagde opstap

Je stapt vaak in en uit je bus? Met een verlaagde opstap verbeter je de veiligheid en verhoog je het comfort bij het in- en uitstappen van je bedrijfswagen. Je vermindert de kans op ongevallen en je raakt minder vermoeid. Verder maak je het laden en lossen een stuk gemakkelijker en daardoor efficiënter. Heb je een bus met trekhaak of juist zonder? Voor alle types zijn er oplossingen.

Sidebars bedrijfswagen

Bescherm je bus

Sidebars

Sidebars bieden de perfecte manier om je bedrijfswagen te beschermen tegen schade Ze bieden extra bescherming tegen direct contact met objecten. natuurlijk geeft het jouw bedrijfswagen een unieke uitstraling.  wij beschikken over een ruimaanbod sidebars. voornamelijk zijn onze sidebars gemaakt van RVS, dit kan geborsteld of glad RVS zijn. ook zijn er verlichtingsmogelijkheden. 

ladingbeveiliging met een net

Voorkom schade

Bumper bescherming

Voorkom schade aan je bedrijfswagen. bijvoorbeeld bij het aankoppelen van de aanhanger, het inladen met de heftruck of omdat iemand tegen je bedrijfswagen aanrijd. wij hebben ruime oplossingen, van bumpers met trekhaak bemesting of geïntegreerde achteruitrij sensoren. ook kan het dienden als handige opstap. voorkom hoge reparatie kosten.