Shopping Cart

Externe accessoires

Externe accessoires

Maak jouw bedrijfswagen compleet

Sortimo lading vast zetten

Verhoog het werkgemak

verlaagde opstap

Een extra opstap kan de veiligheid en het comfort verhogen bij het in- en uitstappen van je bedrijfswagen. Het vermindert ook de kans op ongevallen of schade aan het voertuig. ook bied het extra bescherming aan de bumper, bij het aankoppelen van de aanhanger bijvoorbeeld. heb je een trekhaak? Geen probleem, wij hebben ook opstapen die samen met een trekhaak gemonteerd kunnen worden. 

ladingbeveiliging sjorbanden

Bescherm je bus

Sidebars

Sidebars bieden de perfecte manier om je bedrijfswagen te beschermen tegen schade Ze bieden extra bescherming tegen direct contact met objecten. natuurlijk geeft het jouw bedrijfswagen een unieke uitstraling.  wij beschikken over een ruimaanbod sidebars. voornamelijk zijn onze sidebars gemaakt van RVS, dit kan geborsteld of glad RVS zijn. ook zijn er verlichtingsmogelijkheden. 

ladingbeveiliging met een net

Voorkom schade

Bumper bescherming

Voorkom schade aan je bedrijfswagen. bijvoorbeeld bij het aankoppelen van de aanhanger, het inladen met de heftruck of omdat iemand tegen je bedrijfswagen aanrijd. wij hebben ruime oplossingen, van bumpers met trekhaak bemesting of geïntegreerde achteruitrij sensoren. ook kan het dienden als handige opstap. voorkom hoge reparatie kosten.