Shopping Cart

Inrichting elektrische bedrijfswagen

Elektrische bedrijfswagens

Jouw elektrische bedrijfswagen efficiënt indelen met een lichtgewicht inrichting 

Hoe vergroot ik actieradius van mijn elektrische bedrijfswagen?

Lichtgewicht bedrijfswagen inrichting

Gewichtsreductie: Door het gebruik van lichtere materialen voor de carrosserie en inrichting, zoals aluminium, kan het totaalgewicht van de voertuig worden verminderd, wat leidt tot een verhoogde actieradius.

cropped-vinkje-zonder-achtergrond.png

Efficiënte indeling

Het efficiënt indelen van uw elektrische bedrijfswagen kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de actieradius. Een goede inrichting kan namelijk zorgen voor een efficiëntere verdeling van het laadvermogen en het gewicht in de voertuig, waardoor er minder energie nodig is om het voertuig te laten rijden.

cropped-vinkje-zonder-achtergrond.png

Juist onderhoud

Onderhoud voor elektrische bedrijfswagen: regelmatig onderhoud van de voertuig, voornamelijk de slijtage onderdelen kan helpen om de energie-efficiëntie te verhogen en de actieradius te verlengen. 

Inrichting voor één elektrische bus

Kies voor de toekomst met onze innovatieve bedrijfswageninrichting voor elektrische bedrijfswagens. Onze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook efficiënt en veilig. 

Het efficiënt indelen van uw elektrische bedrijfswagen kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de actieradius. Een goede bedrijfswageninrichting kan namelijk zorgen voor een efficiëntere verdeling van het laadvermogen en het gewicht in de voertuig, waardoor er minder energie nodig is om het voertuig te laten rijden.

Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het inrichten van een elektrische bedrijfswagen is het gewicht van de inrichting. Door het gebruik van lichtere materialen, zoals aluminium, kan het totaalgewicht van de voertuig worden verminderd, wat leidt tot een verhoogde actieradius. Een andere manier om het gewicht te verminderen is door het beperken van het aantal gereedschappen en materialen dat in de voertuig wordt opgeslagen.

vergroot je actieradius

Gewicht besparen

Maximaliseer de actieradius van uw elektrische bedrijfswagen met onze revolutionaire aluminium bedrijfswageninrichting. Onze licht gewicht en sterkte materialen zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het totaalgewicht van uw voertuig, waardoor de actieradius van de elektrische voertuig verhoogt. Onze inrichting is niet alleen duurzaam, maar ook modulair en aanpasbaar aan uw specifieke vereisten. onze inrichting zal u helpen om meer te bereiken met minder energie. Neem contact op voor meer informatie en een gratis offerte.

Elektrische bedrijfswagen

Mobiele energie

Ben jij op zoek naar een oplossing voor mobiele energie voor onderweg in je elektrische bedrijfswagen? Onze innovatieve oplossingen voor elektrische bedrijfswageninrichting bieden de perfecte oplossing voor jouw specifieke energievereisten. Of je nu een paar accu’s moet opladen of langer gebruik maakt van stroom, onze losstaande (hybride) stroomcircuits zijn aanpasbaar aan jouw wensen. Zo kun je op elke locatie aan het werk zonder dat dit ten koste gaat van je actieradius. Onze oplossingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook veilig en duurzaam. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw elektrische bedrijfswagen kunnen optimaliseren voor een verhoogde actieradius en efficiëntie.

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Ik ben Rik Westera, eigenaar van Nettebus.nl. 

Nettebus.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche met het garagebedrijf Garage Jansen in Hoogeveen (Drenthe). Zij beschikken ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 15 jaar hebben zij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! 

Sinds 1 januari 2022 heb ik de afdeling bedrijfswageninrichting overgenomen om hier een volledig zelfstandig bedrijf van te maken. Vanaf 1 januari 2023 werken we intensief samen met A&S Vancare: Sortimo ProPartner in Groningen en Drenthe. Hiermee garanderen we niet alleen meer flexibiliteit en grotere capaciteit, we hebben hiermee ook toegang tot alle producten van marktleider SortimoIk zie ernaar uit om ook voor jou een nette en opgeruimde bus te creëren zodat jij ook iedere dag efficiënt kunt werken, een professionele uitstraling hebt en je apparatuur netter blijft. Dat wil toch iedere ondernemer! 

Wij maken van jouw bus ook graag een nette bus!