Shopping Cart

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen inrichten?

Wij helpen je graag verder!

Ook efficiënt werken?

Bedrijfswageninrichting

Wij leveren dé bedrijfswageninrichting die bij jou past! Met een ruim aanbod van onze modulaire systemen is bijna alles mogelijk! Wij helpen je graag verder naar een geschikte bedrijfswageninrichting voor jouw werkzaamheden en bedrijfswagen zo dat jij je bezig kunt houden waar je goed in bent. 

Oerdegelijk

Wij gaan voor kwaliteit

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit bedrijfswageninrichting? Onze bedrijfswageninrichtingen zijn van het grootste gedeelte gemaakt van aluminium en Polypropyleen deze combinatie zorgt voor een inrichting die licht van gewicht is maar ook super sterk! de Producten zijn uitvoerig getest door de TÜV en de grote autofabrikanten, Een gegarandeerd veilige keuze dus.

Modulair samen te stellen

Wij bieden de oplossing die bij jouw past

Maatvoering naar wens en opgebouwd uit delen welke tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt worden. Met een maximale plankoverspanning van 3 meter en kan wel tot een gewicht van 120 kilo dragen.

 

Stil, solide en van hoge kwaliteit. Bovendien geheel naar wens modulair samen te stellen. Uit te rusten met alle denkbare opties hier onder een aantal voorbeelden van onze modulaire onderdelen, geen combinatie is te gek, alle hoogtes en lengtes zijn aan te passen naar wens