Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Bedrijfswagen inrichten?

Wij ontwerpen en installeren bedrijfswageninrichtingen die voldoen die aan jouw eisen zodat je iedere dag tijd bespaart

Volledig vrijblijvend

Wil jij ook slimmer werken?

Een opgeruimde bedrijfswagen

Hoe vaak moet jij zoeken naar gereedschap of schroeven? Met een bedrijfswageninrichting is dit niet meer nodig. Zo bespaar je veel tijd en voorkom je ergernis.

Een professionele uitstraling

Wanneer de deuren van jouw werkbus open gaan ziet de klant direct hoe professioneel jij te werk gaat. Alles is opgeruimd en heeft een vaste plek.

Veilig op weg

Levensgevaarlijk! Rondslingerend gereedschap. Bij een aanrijding kan dit heel veel schade veroorzaken. Onze bedrijfswageninrichtingen zijn getest op veiligheid.

Bedrijfswagen inrichting

Je bent onderweg met jouw bus en al jouw gereedschap ligt precies op de plaats waar jij wilt. Ook als je plotseling op de rem trapt maak jij je geen zorgen over alles wat in de laadruimte ligt, want alles blijft op z’n plek. Eenmaal aangekomen bij de klant hoef je niet te zoeken en neem je in een handomdraai precies dat mee wat je nodig bent.

Wij leveren de bedrijfswageninrichting die bij jou past.  Of het gaat om grijpbakken, koffers of schuiflades, wij helpen je graag verder naar een geschikte bedrijfswageninrichting. Zodat jij je alleen maar hoeft bezig te houden met dat waar jij goed in bent. 

Volledig vrijblijvend

Voor elk merk en voertuig

“Past dat ook in mijn bedrijfswagen?” Jazeker, wij maken elke inrichting op maat. Het gaat ons niet om de bedrijfswagen, maar om het gereedschap dat erin moet. Wij kijken met je mee naar de werkzaamheden en welk gereedschap erbij komt kijken. Aan de hand hiervan puzzelen wij dit in het vervoersmiddel. Een vervoersmiddel is natuurlijk een ruim begrip, van een bus tot een personenauto, tot een bakfiets voor in het centrum. Wij helpen je er graag verder mee.

Volledig vrijblijvend

Dubbele vloer

Door een Jumbo-Unit met een dubbele vloeroplossing te combineren, maak je optimaal gebruik van de laadruimte. Er is naast de ruimte in de grootvolume lade ook voldoende plaats voor een bedrijfswageninrichting bovenop de vloer. Hierdoor is het mogelijk elke vierkante centimeter van de laadruimte te benutten en daardoor kun je in bepaalde gevallen zelfs naar een kleiner bedrijfswagenmodel.

Zo wordt zelfs de kleinste bedrijfswagen een echt ruimtewonder!

Volledig vrijblijvend

Uittrekbaar zwaar last plateau

Heb je  zwaar materieel en machines die je gemakkelijker wilt laden en lossen, of wil je bijvoorbeeld een aggregaat buiten het voertuig gebruiken? Dan is ons uittrekbare zwaarlastplateau de ideale oplossing!

Uniek in de markt, het uitschuifbare zwaarlastplateau heeft een laadvermogen tot 250 kilo, een traploze remfunctie, waardoor laden op een helling geen probleem is. Met de geïntegreerde ProSafe kun je eenvoudig je lading zekeren. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk zowel in de lengte als in de breedte, vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen. 

Volledig vrijblijvend

Mobiel werken

Met een mobiele werkbank heb je ook onderweg alles op voorraad en binnen handbereik. Je beslist zelf, dankzij zijn flexibiliteit, of je het volledige werkstation of alleen enkele modules meeneemt voor jouw klus. En als je het volledige werkstation nodig hebt zorgt de Roller voor gemakkelijk transport, waardoor de WorkMo een mobiele werkbank wordt. Zo voorkom je zwaar sjouwen van gereedschapskoffers en hebt je toch de volledige uitrusting gemakkelijk bij de hand.

Volledig vrijblijvend

Onze werkwijze
in het kort:

Inmeten

Kom langs in onze showroom, hier laten wij de Sortimo producten zien. Samen kijken wij naar de wensen en meten wij het gereedschap of materiaal op.

3D ontwerp

Aan de hand van het gesprek zullen wij een 3D-ontwerp voor de in te richten bedrijfswagen maken, hierin laten wij zien welke gereedschappen of materialen waar komen.

Nettebus

Wanneer het 3D ontwerp akkoord is maken wij een offerte. Wanneer deze akkoord zullen wij een inbouw afspraak maken om van jouw bedrijfswagen een nettebus te maken. 

Inspiratie van andere
projecten

Volledig vrijblijvend

Veel gestelde vragen

Nee, dit doen wij niet. Wij kiezen voor de aluminium bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. Dit heeft de volgende voordelen:

Het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, heeft een professionele uitstraling, het is enorm sterk (ook bij een mogelijke aanrijding) en in de toekomst is het eenvoudig over te bouwen naar de nieuwe bedrijfswagen.

Wij bouwen alle merken bedrijfsauto's in. Van Mercedes tot Ford. Maar ook voor andere mobiele oplossingen kunnen je bij ons terecht. Van zeecontainer tot elektrische bakfiets.

Bij Nettebus.nl vind je echte vakidioten! Met 20 jaar ervaring in huis en de nauwe samenwerking met Garage Jansen (Hoogeveen), AS Vancare en Sortimo Nederland ben je bij ons aan het juiste adres, kan ik jullie verzekeren! Kom gerust langs in onze showroom en ik laat je de graag de kwaliteit van Nettebus.nl Sortimo zien.

Jazeker, dit is geen probleem. Vaak is dit maar een kleine ingreep.

Dat is zeker mogelijk! Hier een paar belangrijke punten.

  1. Laten we beginnen met de tijd besparing, het niet meer zoeken naar gereedschap of materiaal niet bij je hebben op de klus (dit levert niet alleen geld op maar scheelt ook veel ergernis)
  2. Gewichtsbesparing, met name belangrijk voor elektrische bedrijfswagens maar het bespaart je ook brandstof.
  3. Behoud van je bedrijfswagen en appratuur.

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Ik ben Rik Westera, eigenaar van Nettebus.nl. 

Nettebus.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche met het garagebedrijf Garage Jansen in Hoogeveen (Drenthe). Zij beschikken ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 20 jaar hebben zij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! 

Sinds 1 januari 2022 heb ik de afdeling bedrijfswageninrichting overgenomen om hier een volledig zelfstandig bedrijf van te maken. Vanaf 1 januari 2023 werken we intensief samen met A&S Vancare: Sortimo ProPartner in Groningen en Drenthe. Hiermee garanderen we niet alleen meer flexibiliteit en grotere capaciteit, we hebben hiermee ook toegang tot alle producten van marktleider SortimoIk zie ernaar uit om ook voor jou een nette en opgeruimde bus te creëren zodat jij ook iedere dag efficiënt kunt werken, een professionele uitstraling hebt en je apparatuur netter blijft. Dat wil toch iedere ondernemer! 

Wij maken van jouw bus ook graag een nette bus!