Shopping Cart

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen inrichten?

Wij ontwerpen en installeren bedrijfswageninrichtingen die voldoen die aan jouw eisen zodat je iedere dag tijd bespaart

Bedrijfswageninrichting

Je bent onderweg met jouw bus en al jouw gereedschap ligt precies op de plaats waar jij wilt. Ook als je plotseling op de rem trapt maak jij je geen zorgen over alles wat in de laadruimte ligt, want alles blijft op z’n plek. Eenmaal aangekomen bij de klant hoef je niet te zoeken en neem je in een handomdraai precies dat mee wat je nodig bent. 

Wij leveren de bedrijfswageninrichting die bij jou past.  Of het gaat om grijpbakken, koffers of schuiflades, wij helpen je graag verder naar een geschikte bedrijfswageninrichting. Zodat jij je alleen maar hoeft bezig te houden met dat waar jij goed in bent. 

Grootvolume lades

Door een Jumbo-Unit met een dubbele vloeroplossing te combineren, maak je optimaal gebruik van de laadruimte. Er is naast de ruimte in de grootvolume lade ook voldoende plaats voor een bedrijfswageninrichting bovenop de vloer. Hierdoor is het mogelijk elke vierkante centimeter van de laadruimte te benutten en daardoor kun je in bepaalde gevallen zelfs naar een kleiner bedrijfswagenmodel.

Zo wordt zelfs de kleinste bedrijfswagen een echt ruimtewonder!

Mobiel werken

Met een mobiele werkbank heb je ook onderweg alles op voorraad en binnen handbereik. Je beslist zelf, dankzij zijn flexibiliteit, of je het volledige werkstation of alleen enkele modules meeneemt voor jouw klus. En als je het volledige werkstation nodig hebt zorgt de Roller voor gemakkelijk transport, waardoor de WorkMo een mobiele werkbank wordt. Zo voorkom je zwaar sjouwen van gereedschapskoffers en hebt je toch de volledige uitrusting gemakkelijk bij de hand.

Uittrekbaar zwaar last plateau

Heb je  zwaar materieel en machines die je gemakkelijker wilt laden en lossen, of wil je bijvoorbeeld een aggregaat buiten het voertuig gebruiken? Dan is ons uittrekbare zwaarlastplateau de ideale oplossing!

Uniek in de markt, het uitschuifbare zwaarlastplateau heeft een laadvermogen tot 250 kilo, een traploze remfunctie, waardoor laden op een helling geen probleem is. Met de geïntegreerde ProSafe kun je eenvoudig je lading zekeren. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk zowel in de lengte als in de breedte, vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen. 

Het flexibele legborden systeem

De FR5 is ideaal voor grote goederen en wordt daardoor vaak toegepast voor pakketbezorging.  Door zijn unieke integratie van de opbergbakken (SR BOXX-en) en assortimentskoffers (L BOXX-en) ook prima geschikt voor het ordelijk vervoeren van kleine onderdelen. Wanneer de bakken en koffers niet nodig zijn, haal je ze er gemakkelijk uit. Alle legborden zijn dan weer vrij beschikbaar. Zo is de FR5 veel meer dan een eenvoudige inklapbaar legbord voor bestelbussen. Wil je een flexibel opbergsysteem? Dan is de FR5 een uitstekende oplossing!

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Ik ben Rik Westera, eigenaar van Nettebus.nl. 

Nettebus.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche met het garagebedrijf Garage Jansen in Hoogeveen (Drenthe). Zij beschikken ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 15 jaar hebben zij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! 

Sinds 1 januari 2022 heb ik de afdeling bedrijfswageninrichting overgenomen om hier een volledig zelfstandig bedrijf van te maken. Vanaf 1 januari 2023 werken we intensief samen met A&S Vancare: Sortimo ProPartner in Groningen en Drenthe. Hiermee garanderen we niet alleen meer flexibiliteit en grotere capaciteit, we hebben hiermee ook toegang tot alle producten van marktleider SortimoIk zie ernaar uit om ook voor jou een nette en opgeruimde bus te creëren zodat jij ook iedere dag efficiënt kunt werken, een professionele uitstraling hebt en je apparatuur netter blijft. Dat wil toch iedere ondernemer! 

Wij maken van jouw bus ook graag een nette bus!