Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Bedrijfswageninrichting Peugeot Bipper

Zoek je een bedrijfswageninrichting voor een Peugeot Bipper? Met meer dan 30 jaar ervaring ontwerpen en installeren wij bedrijfswageninrichtingen die voldoen die aan jouw eisen zodat je iedere dag tijd bespaart

Volledig vrijblijvend

Optimaliseer jouw Peugeot Bipper met onze slimme inrichtingen!

Herken je de uitdagingen van een rommelige en inefficiënte bedrijfswagen? Het zoeken naar gereedschap, materialen en apparatuur kan kostbare tijd verspillen en de productiviteit verminderen.

Wij hebben dé oplossing! Ontdek onze hoogwaardige bedrijfswageninrichting op maat, speciaal ontworpen om jouw Peugeot Bipper werkruimte te optimaliseren. Met onze doordachte oplossingen behoren chaos en tijdverspilling tot het verleden.

Waarom kiezen voor onze inrichting?

Optimaliseer je werkprocessen en prestaties met onze bedrijfswageninrichting. Deze keuze levert niet alleen tijdwinst op, maar vergroot ook het werkplezier, waardoor jouw Peugeot Bipper naar een hoger niveau wordt getild.

Kenmerken en Voordelen:

 • Slimme Indeling: Alles heeft zijn eigen plek, waardoor je snel toegang hebt tot benodigdheden en de klus sneller klaart.
 • Duurzaamheid: Onze inrichting is gebouwd om lang mee te gaan, waardoor het een investering is die zichzelf terugbetaalt.
 • Aanpasbaarheid: Pas de inrichting aan jouw specifieke behoeften aan, zodat het perfect aansluit bij jouw Peugeot Bipper bedrijfsactiviteiten.

Waar wacht je nog op?

Optimaliseer vandaag nog jouw Peugeot Bipper bedrijfswagen en maximaliseer de productiviteit. Een georganiseerde werkruimte is de sleutel tot succes!

Vraag nu jouw gratis offerte aan!

Ontdek hoe onze bedrijfswageninrichting jouw Peugeot Bipper bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Werk slim, werk efficiënt!

Wat kunnen wij voor jouw Peugeot doen?

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan en ontdek hoe wij de werkruimte van jouw Peugeot Bipper kunnen optimaliseren


Klanten die al gebruik maken van een Nettebus
bedrijfswageninrichting

Oplossingen voor jouw Peugeot

Logo vinkje

Maatwerk bedrijfswageninrichtingen

 • volledig op maat gemaakt op basis van uw wensen, gereedschap en werkzaamheden
 • Toekomst bestendig, over te bouwen naar de volgende (elektrische)bedrijfswagen 
 • geschikt voor alle voertuigen en merken 
 • voor alle soorten werkzaamheden altijd een passende oplossing
Logo vinkje

Leverancier van Sortimo

 • Europees marktleider 
 • Doordacht tot het laatste detail
 • Extreem sterk aluminium voor een lange levensduur 
 • 100% recyclebare materialen 
Logo vinkje

Onze oplossingen voor exterieur

 • Imperiaal, dakdrager en ladderliften 
 • Sidebars en opstappen 
 • Verlichting en signalering
Logo vinkje

Laadruimte bescherming

 • Wand en vloer platen voor elke bedrijfswagen 
 • Maatwerk oplossingen, met onze digitale meetapparatuur en CNC Frees. 
 • Wielkastbetimmering 
Logo vinkje

Accessoires

 • Interieurverlichting
 • Efficiënt je gereedschap en voorraad op bergen met onze Koffers en boxen
 • Hoe neem jij je gereedschap mee naar de klus? Ontdek het Sortimo ProClick systeem.
Logo vinkje

Veiligheid en ladingbeveiliging

 • Oplossingen voor het vast zetten van lading
 • crashtest gekeurde bedrijfswageninrichtingen.
 • Bescherm jezelf, bus en materialen. 
 • Eenvoudig lading vastzetten met Sortimo ProSafe.

Recente projecten

bedrijfswagen inrichting toyota proace electric
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting voor soltec services

Wie zijn wij?

Nettebus.nl, jouw partner in efficiënte bedrijfswageninrichting, is opgericht in januari ’22 uit pure passie voor techniek en efficiëntie. Gespecialiseerd in maatwerk Sortimo-inrichtingen, bedenken wij oplossingen die aansluiten bij jouw werkzaamheden en behoeften.

Vanaf januari ’23 hebben we een samenwerking met AS Vancare, wat ons stabiel en betrouwbaar maakt dankzij hun 20 jaar ervaring. Door deze samenwerking is het dealerschap van Sortimo en Nettebus.nl ontstaan. Samen met AS Vancare zorgen wij ervoor dat iedereen in Drenthe, Groningen en Overijssel gebruik kan maken van een op maat gemaakte Sortimo bedrijfswageninrichting.

Wat ons uniek maakt? Geen standaardinrichtingen, maar persoonlijke maatwerkoplossingen. Met een focus op klanttevredenheid, transparantie en persoonlijk contact leggen we de basis voor langdurige relaties.

Ons doel is helder: het leven van zoveel mogelijk vakmensen vereenvoudigen en het beste in hen naar boven halen.

Onze slogan “Ingericht op jou!” is waar wij voor staan. We streven ernaar om ons bedrijf volledig af te stemmen op jouw behoeften, zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de inrichting van jouw bedrijfswagen precies is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Bedrijfswageninrichting voor Peugeot Bipper

Tegenwoordig rijden er steeds meer bedrijven met een Peugeot Bipper. De reden is simpel, een Peugeot Bipper is natuurlijk een zeer geschikte bus voor allerlei doeleinden. Je bent onderweg met jouw bedrijfswagen en al jouw gereedschap ligt precies op de plaats waar jij wilt. Ook als je plotseling op de rem trapt maak jij je geen zorgen over alles wat in de laadruimte ligt, want alles blijft op z’n plek. Wanneer jij aankomt rijden bij de klant hoef je niet te zoeken en neem je in een handomdraai precies dat mee wat je nodig bent. 

Wij leveren de bedrijfswageninrichting die in jouw Peugeot Bipper past Of het gaat om grijpbakken, koffers of schuiflades, wij helpen je graag verder naar een geschikte bedrijfswageninrichting. Zodat jij je alleen maar hoeft bezig te houden met dat waar jij goed in bent. 

Laadruimte betimmering

De vloeren en wanden worden voor de Peugeot Bipper CNC uitgefreesd. Zo garanderen we maatwerk voor iedereen in fabriekskwaliteit. De wand en vloer beplating worden afgewerkt met een aluminium afwerk lijst bij de instap. Wij leveren ook wielkast betimmering op maat, dit zorgt voor extra bescherming van de bedrijfswagen en zorgt ook voor een strak geheel. 

Ladingbeveiliging in de Peugeot Bipper is ook geen probleem dit kunnen wij integreren in de vloerplaat wij hebben een aparte pagina met meer informatie over Ladingbeveiliging 

Sortimo voor Peugeot Bipper

Wij zijn trotse dealer van het Merk Sortimo. Sortimo bedrijfswageninrichting levert maatwerkoplossingen en zorgt voor maximale ruimtebenutting in een bedrijfswagen Sortimo staat bekend op hun innovatieve oplossingen. Sortimo heeft een ruim aanbod aan efficiënte oplossingen. Zo hebben wij een passende oplossing voor elke bedrijfswagen. Zo ook voor Peugeot Bipper. Optimale benutting van jouw laadruimte. Gereedschap en materialen op een vaste plek en met de professionele uitstraling van Sortimo. 

Wat kunnen wij voor jouw Peugeot doen?

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan en ontdek hoe wij de werkruimte van jouw Peugeot Bipper kunnen optimaliseren