Bedrijfswagen inrichting Opel Combo

Zoek je een bedrijfswageninrichting voor een Opel Combo? Dan ben je bij Nettebus.nl in Hoogeveen (Drenthe) aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen.

Bedrijfswageninrichting voor Opel Combo

Tegenwoordig rijden er steeds meer bedrijven met een Opel Combo. De reden is simpel, een Opel Combo is natuurlijk een zeer geschikte bus voor allerlei doeleinden. Je bent onderweg met jouw bedrijfswagen en al jouw gereedschap ligt precies op de plaats waar jij wilt. Ook als je plotseling op de rem trapt maak jij je geen zorgen over alles wat in de laadruimte ligt, want alles blijft op z’n plek. Wanneer jij aankomt rijden bij de klant hoef je niet te zoeken en neem je in een handomdraai precies dat mee wat je nodig bent. 

Wij leveren de bedrijfswageninrichting die in jouw Opel Combo past Of het gaat om grijpbakken, koffers of schuiflades, wij helpen je graag verder naar een geschikte bedrijfswageninrichting. Zodat jij je alleen maar hoeft bezig te houden met dat waar jij goed in bent. 

Sortimo

Sortimo voor Opel Combo

Wij zijn trotse dealer van het Merk Sortimo. Sortimo bedrijfswageninrichting levert maatwerkoplossingen en zorgt voor maximale ruimtebenutting in een bedrijfswagen Sortimo staat bekend op hun innovatieve oplossingen. Sortimo heeft een ruim aanbod aan efficiënte oplossingen. Zo hebben wij een passende oplossing voor elke bedrijfswagen. Zo ook voor Opel ComboOptimale benutting van jouw laadruimte. Gereedschap en materialen op een vaste plek en met de professionele uitstraling van Sortimo. 

Bescherm je bedrijfswagen

De vloeren en wanden worden voor de Opel Combo CNC uitgefreesd. Zo garanderen we maatwerk voor iedereen in fabriekskwaliteit. De wand en vloer beplating worden afgewerkt met een aluminium afwerk lijst bij de instap. Wij leveren ook wielkast betimmering op maat, dit zorgt voor extra bescherming van de bedrijfswagen en zorgt ook voor een strak geheel. 

Ladingbeveiliging in de Opel Combo is ook geen probleem dit kunnen wij integreren in de vloerplaat wij hebben een aparte pagina met meer informatie over Ladingbeveiliging 

Signalering & verlichting​

Werk je op drukke locaties of aan de weg met een Opel ComboDan is signalering noodzakelijk voor jouw veiligheid. Met goede signalering werk je veilig langs de weg en op onoverzichtelijke plaatsen. Met de juiste signaal verlichting val je goed op en voorkom je ongelukken.  

Weinig licht in de laadruimte van je Opel Combo? Vaak bied de originele verlichting niet voldoende licht, Met de juiste interieurverlichting verlicht je jouw gereedschap en voorraad. Door de verlichting slim te plaatsen hoef je niet in je eigen schaduw te werken. Hierdoor werk je gemakkelijker en vind je jouw spullen beter

Rik PC

wie zijn wij?

Nettebus.nl

Even voorstellen: Ik ben Rik Westera, eigenaar van Nettebus.nl. 

Nettebus.nl heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche met het garagebedrijf Garage Jansen in Hoogeveen (Drenthe). Zij beschikken ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 30 jaar hebben zij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! 

Sinds 1 januari 2022 heb ik de afdeling bedrijfswageninrichting overgenomen om hier een volledig zelfstandig bedrijf van te maken. Vanaf 1 januari 2023 werken we intensief samen met A&S Vancare: Sortimo ProPartner in Groningen en Drenthe. Hiermee garanderen we niet alleen meer flexibiliteit en grotere capaciteit, we hebben hiermee ook toegang tot alle producten van marktleider Sortimo. Ik zie ernaar uit om ook voor jou een nette en opgeruimde bedrijfswagen te creëren zodat jij ook iedere dag efficiënt kunt werken, een professionele uitstraling hebt en je apparatuur netter blijft. Dat wil toch iedere ondernemer! 

Wij maken van jouw Opel Combo ook graag een nette bus!