Shopping Cart

Maatwerk

Maatwerk inrichting?

Vraag hier om advies.


Wil jij ook een Nette bus?

Wij helpen je verder!

Met ons modulair systeem voor bedrijfswageninrichtingen hebben we altijd een oplossing voor jou. Samen zorgen we er voor dat jij efficiënt kunt werken!

Gema bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Dé geschikte bedrijfswagen inrichting voor jouw werk bus vind je bij ons.

wand beplating werkbus

Wand en vloer afwerking

Een ruim aanbod wand en vloer afwerking passend in jouw bedrijfswagen.

vloerladen bus

vloerladesysteem

Een dubbele bodem met vloerlades is dé manier om extra ruimte te creëren.

Wij denken graag met jouw mee.

Maatwerk voor jouw bus.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Alle opstellingen en indelingen zoals u dat wenst. Standaardoplossingen maar ook maatwerk. Zelf monteren of laten monteren. Wij verzorgen bedrijfswagen inrichtingen in vele sectoren, in de bouw, zoals voor de loodgieter, het klusbedrijf, voor koeriers, voor hoveniers… 

Wij helpen je graag verder.

bedrijfswagen inrichting
bedrijfswagen inrichting hoogeveen

Laat ons jouw bedrijfswagen inrichten.

30+ Jaar ervaring

Wij van Nettebus.nl hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche met ons garagebedrijf gevestigd in Hoogeveen. Hier beschikken wij ook over een reparatie-, schade- en diagnose afdeling. De afgelopen 30 jaar hebben wij honderden bedrijfswagens mogen voorzien van een prachtige bedrijfswageninrichting! Een nette en geordende bus heeft als belangrijkste voordelen: efficiënt werken, professionele uitstraling en natuurlijk behoud van je apparatuur. Dat wil toch iedere ondernemer! Wij van Nettebus.nl richten jouw bedrijfswagen efficiënt in zodat jij met een professionele uitstraling en met behoud van je apparatuur kunt werken.

Bedrijfswagen inrichting

wij leveren dé bedrijfswageninrichting die bij jou past! Wij zijn leverancier van het Italiaanse merk Ordersystem wat bekent staat om de oerdegelijke kwaliteit en professionele uitstraling. Met dit modulaire systeem hebben wij meer dan 1000+ mogelijkheden om jouw bedrijfswagen in te richten. Wij verzorgen bedrijfswageninrichtingen voor vele sectoren zoals voor de loodgieter, het klusbedrijf, voor koeriers, voor hoveniers. Een juiste inrichting op maat is noodzakelijk om efficiënt te kunnen werken. Samen gaan we kijken naar jouw werkzaamheden en het bijhorende gereedschap, aan de hand daarvan ontwerpen wij een bedrijfswageninrichting die bij jouw past.

bus inrichten Hoogeveen