Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112 of mail naar info@nettebus.nl
Advies nodig? Bel ons op +31 528 522 112

Lees ook onze andere blogs:

Bedrijfswageninrichting in Hoogeveen

Wil jij ook slimmer werken? Wij van Nettebus.nl uit Hoogeveen denken graag met je mee! Wij zijn specialist op het gebied van bedrijfswageninrichtingen met 30+ jaar ervaring. wat doen wij eigenlijk?

Werkplaats in Hoogeveen

Onze Werkplaats aan de Plesmanstraat 89 in Hoogeveen. Beschikt over een moderne en zeer ruime werkplaats. Wij hebben hier een afdeling speciaal ingericht voor werkzaamheden betreft bedrijfswagen inrichting en wand en vloer betimmering. Dit zodat alles een vaste plaats heeft en wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken aan jouw bedrijfswagen. Dit bespaart ons veel tijd en dat heeft ook veel voordelen voor jouw. Pak gerust een bak koffie, en wij gaan aan de slag!

inrichting voor bedrijfswagen

Waarom een Nette bus?

Een opgeruimde bus heeft veel voordelen! Efficiënt werken, professionele uitstraling en veiligheid. maar als je het mij vraagt hecht ik de grootste waarde aan het efficiënt kunnen werken. Wanneer je bij de klus aan komt gaan de deuren van je bedrijfswagen open, naast dat het er super professioneel uitziet en overkomt zie jij in een oog opslag waar je gereedschap en onderdelen liggen, dat is nog is efficiënt zo bespaar je veel tijd en ergernis!

Een bedrijfswagen inrichting op maat

Wij hebben in onze webshop de ‘standaard’ bedrijfswagen inrichtingen staan, maar al snel kom je uit op een maatwerk bus inrichting. Geen probleem, wij helpen je met alle plezier verder. Wij zijn dealer van Order system uit Italië een modulair systeem, wat betekent dat er oneindig veel mogelijkheden zijn en wij altijd de juiste inrichting voor jouw kunnen samen stellen. 

bus inrichten Hoogeveen

Samen opzoek naar de juiste inrichting

Persoonlijke aandacht voor jouw en je bus, daar staan we voor. Wanneer je graag een bedrijfswageninrichting voor jouw bedrijfswagen wil zijn er verschrikkelijk veel opties: Houten bedrijfswageninrichting? Aluminium? Staal? Verschillende merken, hoogtes noem maar op. Geen stres, wij helpen je graag verder! Wanneer je contact met ons opneemt gaan we het gesprek aan en kijken we naar jouw werkzaamheden en gereedschap. Jouw wensen staan natuurlijk centraal. Aan de hand hier van zullen wij een 3D voorbeeld teken, nu zijn de eerste stappen gezet, stap voor stap gaan we samen opzoek naar de juiste inrichting voor jouw bus.

Wat doen wij nog meer?

Nettebus.nl is een onderdeel van dynamictuning in Hoogeveen, waar ze beschikken over een moderne en zeer grote werkplaats. Dynamic Tuning beschikt over een onderhoud gedeelte en zijn specialist op het gebied van chip tuning na jaren lange ervaring op het gebied van bedrijfswagens komt de vraag naar bedrijfswageninrichting en wand en vloer betimmering steeds vaker voor. wij hebben door de jaren heen al honderden bedrijfswagen mogen voor zien van een handige bedrijfswageninrichting. Het wat tijd voor de volgende stap: Nettebus.nl want met een nette bus kun je pas echt efficiënt werken!

Nettebus.nl