Shopping Cart

Bedrijfswageninrichting voor Ford Transit Tourneo

Bedrijfswagen inrichting Ford Transit Tourneo

Zoek je een bedrijfswageninrichting voor een Ford Transit Tourneo? Dan ben je bij Nettebus.nl in Hoogeveen (Drenthe) aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen. Zo ook voor Bedrijfswagens van het merk Ford. Zo bouwen we regelmatig een inrichting in een Transit Tourneo. Daarnaast bouwen we ook veelvuldig inrichtingen in diverse andere modellen. Zoals bijvoorbeeld in een Transit Custom. Kortom, wij zijn dé specialist als het gaat om bedrijfswageninrichtingen. Voor ieder merk bus hebben wij een oplossing

Ford Transit Tourneo

Bedrijfswageninrichting

Tegenwoordig rijden er steeds meer bedrijven met een Ford Transit Tourneo. De reden is simpel, een Ford Transit Tourneo is natuurlijk een zeer geschikte bus voor allerlei doeleinden. Om het makkelijk te maken hebben we een aantal standaard opstellingen voor je bedacht. Geschikt voor een Transit Tourneo maar als je op zoek bent naar een inrichting voor een andere bus dan hebben we daar ook oplossingen voor. 

Ben jij bijvoorbeeld schilder, timmerman of loodgieter? We hebben een aantal modules voor je die je zelf kunt plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij jouw inrichting plaatsen. Uiteraard voor een goede prijs! Neem contact met ons op voor advies.

bedrijfswagen inrichting Hoogeveen

De kosten van een inrichting

Doordat een bedrijfswageninrichting eigenlijk altijd maatwerk is zijn de kosten ook variabel. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat als er een inrichting moet komen met veel lades en kasten dat deze duurder is dan wanneer je één enkel rek plaatst. Hoe de kosten zijn opgebouwd hebben we op deze aparte pagina uitgelegd.

bedrijfswageninrichting Hoogeveen

OrderSystem (R) voor Transit Tourneo

Wij zijn trotse dealer van het Italiaanse merk Order System. Dit is hét modulaire bedrijfswagen inrichting systeem met uitgebreide combinatiemogelijkheden. Elke bedrijfswageninrichting kan op maat gemaakt worden met Order System. Zo ook voor Ford Transit Tourneo bussenOptimale benutting van jouw laadruimte. Gereedschap en materialen op een vaste plek en met de professionele uitstraling van Order System kom jij goed voor de dag met jouw bedrijfswagen. Neem gerust een kijkje in onze webshop. 

Aandachtspunten bij een Ford Transit Tourneo

Inrichting op maat

Doordat onze inrichtingen modulair zijn kun je ze eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Voor een inrichting voor een Ford Transit Tourneo bus zijn er daarom weinig aandachtspunten waar je écht rekening mee moet houden. Waar je voorheen moest uitkijken of je wel uitkwam met je wielkasten is dat tegenwoorden bijna nooit meer een issue. Vragen over de inrichting van jouw Transit Tourneo? 

Lengte 1, 2 of 3?

Ford Transit Tourneo L1, 2 of 3?

De bedrijfsbussen die we voorzien van een inrichting variëren van groot tot klein. Zo hebben we bussen voorzien van één enkele ladekast maar hebben we ook complete uitschuifbare vloeren ontwikkeld voor een Sprinter Lengte 3 en hoogte 3. Voor de Transit Tourneo hebben we een oplossing voor zowel de L1, L2 als de L3. Ook voor elke hoogte hebben we diverse oplossingen. Van L1H1 tot L3H3 kun je bij ons terecht. Heb je advies nodig over de inrichting voor jouw bus? Laat het ons weten. 

bedrijfswageninrichting ladesysteem
bedrijfswageninrichting Hoogeveen

De kosten

Wat kost een inrichting voor een Ford Transit Tourneo?

De kosten van een bedrijfswageninrichting voor een Ford Transit Tourneo kunnen erg verschillen. Zo hebben we hele eenvoudige stellingen voor een Transit Tourneo maar kunnen we ook een complete inrichting maken met bijvoorbeeld een vakkenkast, werkbank en een volledig lade systeem. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je op die aansluit bij jouw specifieke wensen.